huawei_quick_charge

Storan 1TB + Pengecas mungkin hadiah percuma untuk pembeli Huawei P30

Agak pelik apabila Huawei Malaysia mengumumkan hadiah percuma untuk pembelian telefon pintar P30 yang akan dilancarkan di Paris pada hujung bulan ini, yang masih belum ada tarikh pelancaran di Malaysia.

Peliknya kerana ia masih dalam peringkat perancangan yang masih belum muktamad. Huawei telah berkongsi tentang perkara ini, di mana mereka mungkin mahu memberi hadiah iaitu Huawei Backup, untuk pembeli Huawei P30 kelak.

Huawei Backup ialah aksesori 2-dalam-1. Ia adalah storan luar berkapasiti 1TB yang menggunakan sambungan USB-C. Ia juga berfungsi sebagai pengecas pantas yang menyokong standard 5V2A, Huawei Fast Charge 9V2A dan Huawei Super Fast Charge 5V4.5A.

Dengan Huawei Backup, pengguna boleh menyalin semua gambar, video, dokumen dan aplikasi di dalam telefon scara automatik ke dalam storan Huawei Backup apabila disambung kabel USB-C. Tiada aplikasi perlu dipasang.

Huawei Backup telah dijual di China pada harga RMB699 (~RM425) tetapi belum dijual secara rasmi di Malaysia. Ia adalah satu aksesori yang menarik untuk dimiliki. Cuma, kalau nak bagi tu, bagi terus kan. Tak perlu agak-agak.

Sementara itu, siri P30 akan dilancarkan di Paris pada 26 Mac 2019. Dari petunjuk yang dikongsi Huawei, P30 kelihatan memiliki kamera dengan kuasa zum yang lebih jauh dari biasa.

Lain-lain perkara tentang Huawei P30, kita perlu tunggu pada majlis pelancarannya 26 Mac nanti.

Artikel Storan 1TB + Pengecas mungkin hadiah percuma untuk pembeli Huawei P30 muncul pertama kali di SoyaCincau.com.

Share

Antara Produk Terlaris

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon